Multi Wifi

Mail checken in het bedrijfsrestaurant. Foto’s appen vanuit een hotel. Hoe groot je ruimte ook is, hoeveel werknemers of gasten je ook hebt, je wilt perfecte wifi. Altijd en overal.

 • Perfecte wifi tot in iedere hoek van het pand

 • Geen zorgen over beheer en onderhoud

 • Gescheiden netwerk voor gasten

Overal perfecte wifi, thuis en op kantoor

De access points die je bij Multi Wifi krijgt, hebben een bereik van 200 meter. Met Multi Wifi Start werk je zo probleemloos met 100, met Multi Wifi Compleet of Outdoor zelfs met 500 mensen tegelijk.

Wat is Multi Wifi?

Wat is Multi Wifi?

Multi Wifi is draadloos internet op steroïden. Via kleine wifi-kastjes aan het plafond krijg je professionele wifi van de voordeur tot voorbij het koffiezetapparaat, door de gangen én op alle werkplekken. Zo wordt je bedrijfsnetwerk in één klap volledig draadloos. Je hebt geen duur LAN-netwerk meer nodig van de printer op de derde verdieping naar de server in de kelder. In plaats daarvan krijg je een wifi-netwerk waarin alle apparaten draadloos met elkaar communiceren.

Met slechts 1 access point heb je al een bereik van circa 200 m2 en kunnen er tot 500 gebruikers tegelijk online. Gemiddeld zorgt een access point voor een bereik van 40 meter rondom.

Klinkt goed. Maar hoe werkt het?

De zorgen voor installatie, beheer en onderhoud zijn volledig voor ons. Van tevoren spreek je met je contactpersoon af hoe jij het wifi-netwerk wil inrichten. Of je nou start vanuit de garage of wifi nodig hebt voor een kantoorgebouw met vier verdiepingen, met Multi Wifi krijg je een professioneel netwerk dat klaar is voor het grote werk.

Binnen 3 weken komt de installatiemonteur het netwerk installeren zoals je dat van tevoren met je contactpersoon hebt afgesproken. Hij hangt de access points zó op dat het hele oppervlak ruim is gedekt en stelt het netwerk in.

Een groot voordeel is het gebruik van gescheiden netwerken. Daarmee werken je medewerkers veilig via een afgeschermd wifi-netwerk, terwijl je bezoekers een professioneel gastnetwerk gebruiken. Deze netwerken kun je zelf personaliseren met je eigen startpagina met bijvoorbeeld het logo en de naam van je bedrijf erop.

Je krijgt de access points in bruikleen. Mocht er één moeilijk doen, geen zorgen. We vervangen die snel en kosteloos. Zo blijft je internet betrouwbaar, snel, draad- én naadloos.


Ja, ik wil Multi Wifi

Multi Wifi werkt in combinatie met Zakelijk Internet Pro. Een access point heeft een bereik van 200 meter.

Multi Wifi Start
Voor een klein kantoor of horecabedrijf
 • 1 Start access point
 • Krachtige wifi tot max 100 devices
 • Installatie, beheer en onderhoud door Ziggo
Multi Wifi Start
Per access point p.m.
10,-
Aansluitkosten € 200,- per access point
Nu zonder aansluitkosten
+ Zakelijk Internet Complete Pro 79,- p.m.
Nu 2 maanden gratis op proef
Multi Wifi Complete
Voor ruimtes met veel mensen
 • 1 Complete access point
 • Krachtige wifi tot max 500 devices
 • Installatie, beheer en onderhoud door Ziggo
Multi Wifi Complete
Per access point p.m.
10,-
Aansluitkosten per access point
249,-
+ Zakelijk Internet Complete Pro 79,- p.m.
Nu 3 maanden gratis op proef
Multi Wifi Outdoor
Voor buitenterras, festival of winkelstraat
 • 1 Outdoor access point
 • Krachtige wifi tot max 500 devices
 • Installatie, beheer en onderhoud door Ziggo
Multi Wifi Outdoor
Per access point p.m.
10,-
Aansluitkosten per access point
900,-
+ Zakelijk Internet Complete Pro 79,- p.m.
Nu 3 maanden gratis op proef

Wat gebeurt er na je bestelling?

We bellen je

We bellen je

We bellen je binnen een week voor een afspraak. Met je contactpersoon spreek je af hoe het wifi-netwerk wordt opgezet met al je wensen in gedachten.

Check je aansluiting

Check je aansluiting

Kijk even of alle voorzieningen aanwezig zijn. Afhankelijk van de keuze om de access points draadloos of bekabeld aan te sluiten, zijn er stopcontacten en bekabeling nodig. 

De installatie

De installatie

Binnen 3 weken na het plaatsen van je bestelling komt de installatiemonteur. In goed overleg installeert hij een wifi-netwerk dat helemaal is afgestemd op jouw organisatie.

Al klant bij Ziggo? Stap probleemloos over naar zakelijk of upgrade je pakket.

Je bent al klant bij Ziggo?

Bestel Multi Wifi vanaf € 10,- p.m.

Je hebt al een Zakelijk Internet Pro abonnement en je hebt interesse in Multi Wifi? Geef ons je wensen door, dan bellen we je terug. Omdat krachtige wifi in iedere hoek van zoveel zaken afhankelijk is, geven we je graag advies op maat.

Nu zónder eenmalige kosten á € 200 bij Multi Wifi Start

Meestgestelde vragen over Multi Wifi

Hoeveel access points heb ik nodig?

Een access point heeft een bereik van 40 meter. Zo heb je overal in huis of op kantoor stabiele wifi. En bied je beveiligde toegang aan tot wel 150 gasten tegelijk. Hoeveel access points je nodig hebt, is dus afhankelijk van het aantal vierkante meters van de ruimte en van het aantal gebruikers.

Aantal access points
1 access point
2 access points
3 access points
 4 access points
5 access points
Aantal ruimtes 1 2 3
4
5
Oppervlakte in m2
Minder dan 200 Minder dan 400 Minder dan 600 Minder dan 800 Minder dan 1000
Aantal gebruikers Minder dan 100 Minder dan 200 Minder dan 300 Minder dan 400 Minder dan 500
Hoe snel is Multi Wifi?

Ziggo internet is snel en stabiel. Met Multi Wifi verspreid je dat internet op een zeer krachtige en betrouwbare manier, via kleine kastjes aan het plafond. Je wifi-snelheid hangt vervolgens af van de snelheid van je eigen internetverbinding en van hoeveel mensen draadloos online zijn.

Kan ik de wifinaam en de startpagina zelf aanpassen?

Jazeker, je kiest zelf de naam van je wifi-netwerk. Gebruik daarin geen spaties. Kies in plaats van spaties het koppelteken (-) of de underscore (_). De startpagina maak je zelf op, bijvoorbeeld met je logo en bedrijfsnaam. We helpen je graag op weg met een voorbeeldsjabloon.

Stuurt Ziggo een monteur als ik een storing heb?

Ja, onderdeel van Ziggo Multi Wifi is onze Servicegarantie. Wil je zeker weten dat je altijd binnen 4 uur weer in bedrijf bent? Kies dan voor Service Winkeltijden

Kan ik informatie opvragen van gebruikers?

Nee, Ziggo maakt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens géén rapportages van gebruikers van de wifi.

Hebben de access points invloed op mijn andere draadloze verbindingen?

Dat risico bestaat. Net als bij algemeen gebruik van wifi. Alle wifinetwerken gebruiken 2.4 en 5 GHz. Ziggo Multi Wifi zoekt steeds naar het beste kanaal. Ook heeft Multi Wifi minder last van verstoring dan ‘standaard’ wifi. Heb je een kabelmodem met wifi? Zet dit signaal uit. Dat verlaagt de kans op extra interferentie.

Liever iemand spreken?

We bellen je

Laat je telefoonnummer achter,
dan bellen we je direct.

Bel me nu
 
 

Of chat met ons

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur.