Uitblinkers

Toppers in zaken. Wat kunnen we van ze leren?

Je hebt zelfstandig ondernemers. En je hebt succesvolle zelfstandig ondernemers. Mensen die uitblinken op hun terrein. Van hen kijken we graag de kunst af. Wat maakt ze zo goed? Wat kunnen we van deze uitblinkers leren? Regelmatig spreken we hier een nieuwe Uitblinker.

Hoe doen ze het?

Dagen van 16 uur. Een plaat voor je kop en gáán. Een vakopleiding en regelmatig op cursus. Niet denken dat je alles zelf kan. Uitspreken waar je voor staat. Zomaar een greep uit de antwoorden op de vraag; 'succesvol ondernemen, hoe doe je dat?'. 

Betalen uit je digitale wallet op een festival

Nooit meer in de rij voor muntjes bij een festival en nooit meer met een broekzak vol plastic muntjes thuiskomen. Suzanne Eikmans (22) heeft daar een oplossing op bedacht met haar Festival Wallet. Suzanne werd met haar idee verkozen tot ‘Meest ambitieuze onderneemster van Nederland’ door de VIVA400 Visionista Awards. Weten hoe ze zo succesvol is? Bekijk de video.

Ben (of ken!) jij een uitblinkende zelfstandig ondernemer? Wat maakt jou nou zo goed? Wat kunnen andere ondernemers van je leren? Meld je aan voor de Uitblinker en vertel het ons! 

Ook zakelijk internet van Ziggo?

Fijne startup: nu de eerste 2 maanden gratis zakelijk internet.

Bestellen

0800 - 0640 (gratis)

Iedere dag van 8.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend. 

Zakelijke Klantenservice

0800 - 0620 (gratis)

Bel me terug

Bel mij nu