Internet & TV van Ziggo

Het snelste internet. De mooiste tv

Internet en tv in één pakket

Geen vaste telefoon nodig? Kies dan voor een combinatie van Internet en TV. Om het leven wat makkelijker te maken, hebben we drie pakketten voorgesorteerd. Start, Complete, Max en Giga. Voor ieder wat wils. Vergelijk het zelf.

Kies het snelste internet

Ben je regelmatig online, op social te vinden en aan het mailen? Dan is Start een prima instap met 50 Mbit/s internetsnelheid. Verwacht je wat meer van je (wifi) verbinding, kies dan voor Complete, net als de meeste van onze klanten. Met 250/25 Mbit/s ben je moeiteloos met je hele gezin online. De échte internetliefhebbers halen hun hart op met 500/40 Mbit/s internetsnelheid. Of ga voor Giga (1000 Mbit/s), het krachtigste internet dat we ooit hebben gehad. En we zeggen het niet alleen: Netflix noemt ons internet de snelste van Nederland.

Interactieve tv van Ziggo

Opnemen, terugspoelen, online kijken of mobiel kijken; je hebt het zelf in de hand. Bij Ziggo kijk je zo uitgebreid als je zelf wilt. Met of zonder extra zenders. Met of zonder mediabox. Ook als je kiest voor gewoon goede kabel-tv krijg je digitale tv. Het voordeel van interactieve televisie is dat je zelf bepaalt wanneer en wat je kijkt. Zo is er dus altijd wat op tv.

Via Voice Control je favoriete serie zoeken

Zoek je naar een film of serie? Zo gevonden met de zoekfunctie van de Mediabox Next. Praat tegen je afstandsbediening en vind eenvoudig het programma dat je zoekt. Ook het pauzeren van een programma of het ondertitelen van een film is zo geregeld met Voice Control.

Op elk scherm tv kijken

In de trein een film gestart? Kijk lekker verder op je mediabox wanneer je thuis op de bank ploft. Tv kijken doe je niet meer standaard vanaf het scherm aan de muur. Kijk met Ziggo GO ook vanaf je telefoon, tablet of laptop in Nederland en de EU.

360 kijken

De Mediabox Next maakt tv kijken een stuk leuker. Je mediabox en Ziggo communiceren namelijk met elkaar. Dat zorgt voor veel voordelen:

  • Eenvoudig pauzeren van programma's en verder kijken op een ander scherm
  • Opnemen en kijken wanneer je zelf wilt op elk scherm
  • Streamen van je telefoon en tablet naar je tv

Alles in de hand met Replay TV

Stel je voor: je staat onderweg in de file en mist hierdoor het eerste deel van je favoriete tv-programma. Je bent vergeten om de timer in te stellen. Dankzij Replay TV begin je gewoon bij het begin, wanneer je er klaar voor bent. Alle tijd dus om eerst nog even een kop thee te zetten.

Vergelijk Internet & TV

Internet en TV pakketten vergelijken? Het verschil zit ‘m in de internetsnelheid. Of je nu een echte kijkbuistijger of een meer gematigde kijker bent - je vindt altijd een abonnement dat bij je past. Alle interactieve tv-pakketten hebben 80+ tv-zenders, waarbij Max er nog een schepje bovenop doet met 125+ zenders. De keuze is reuze.

Klaar voor de toekomst

1000 Mbit/s met Ziggo Internet

Alle Ziggo klanten maken al gebruik van ons krachtige GigaNet. En nu heeft Utrecht – samen met Nieuwegein, De Meern en Vleuten – als eerste Internet van Ziggo met een downloadsnelheid tot wel 1 Gbit/s.

Meer over Gigabit

Liever iemand spreken?

Bel met ons

Wil je hulp bij bestellen of meer weten over onze producten?

(normaal tarief)

Maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 - 20.00, zaterdag 9.00 - 20.00 en zondag 9.00 - 16.00.

 
 

Chat met ons

Wil je hulp bij bestellen of heb je een andere vraag?

Maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 - 22.00, zaterdag 9.00 - 20.00 en zondag 9.00 - 18.00.

 
 
 
 
 

691 consumenten beoordelen Ziggo.nl gemiddeld met 4,5 van de 5 sterren.