Internet & TV van Ziggo

Het snelste internet. De mooiste tv

Internet en tv in één pakket

Geen vaste telefoon nodig? Kies dan voor een combinatie van Internet en TV. Om het leven wat makkelijker te maken, hebben we drie pakketten voorgesorteerd. Start, Complete en Max. Voor ieder wat wils. Vergelijk het zelf. 

Kies het snelste internet

Ben je regelmatig online, op social te vinden en aan het mailen? Dan is 50 Mbit/s internetsnelheid prima. Verwacht je wat meer van je (wifi) verbinding, kies dan voor Complete, net als de meeste van onze klanten. Met 250/25 Mbit/s ben je moeiteloos met je hele gezin online. De échte internetliefhebbers halen hun hart op met 500/40 Mbit/s internetsnelheid. En we zeggen het niet alleen: Netflix noemt ons internet de snelste van Nederland.

Interactieve tv

Opnemen, terugspoelen, pauzeren, online kijken, mobiel kijken, begin gemist, de gekste zenders, de beste films en mooie acties. Bij Ziggo kijk je zo uitgebreid tv als je zelf wilt. Met of zonder extra zenders. Met of zonder mediabox. Maar je begint wél meteen goed. Want ook als je kiest voor gewoon goede kabel-tv, krijg je digitale tv.

Interactieve televisie

En die film en die wedstrijd en je favoriete serie: je kijkt het allemaal tegelijk. Of neemt het op. Met interactief tv-kijken bepaal je zelf wanneer en wat je kijkt. Live-tv onderbreken zonder iets te missen, programma's gratis terugkijken, opnemen of begin gemist? Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Vanaf de bank, uit bed of in de trein. Op je tablet, smartphone en tv. Met tv van Ziggo kijk je lekker flexibel en is er altijd iets op tv.

 
 

Altijd iets op tv

Bij Ziggo beleef je het meeste van het mooiste. Topseries en films van HBO, de spannendste wedstrijden op Ziggo Sport en honderden films en series bestel je on demand met Movies & Series. Bij de meeste tv-pakketten krijg je Ziggo Movies & Series er gewoon bij. En ook de kids kunnen hun lol op met vele kinderzenders. Dus: installeer je op de bank met een bak popcorn en laat je verrassen!

 
 

Vergelijk Internet & TV

De pakketten verschillen in aangeboden internetsnelheid. Alle interactieve tv-pakketten hebben 80+ tv-zenders, waarbij Max er nog een schepje bovenop doet met 125+ zenders. En wat dacht je van het Movies & Series pakket? De keuze is reuze. Vergelijk het zelf.

tv internet abonnement ziggo

Internet & TV bestellen of zelf samenstellen?

Ziggo kent drie tv- en internetabonnementen die je kunt vergelijken. Allemaal met interactieve tv en een verschillende internetsnelheid. Het gemak van een pakket is dat je alles in 1 keer geregeld hebt. In een klap internet en tv geregeld. Liever wat uitgebreider kiezen? Je kunt ook zelf samenstellen. Combineer je gewenste internetsnelheid met een tv-pakket waar je blij van wordt. Zo uitgebreid als je zelf wilt.

691 consumenten beoordelen Ziggo.nl gemiddeld met 4,5 van de 5 sterren.

*Per 1 juli 2019 passen we onze prijzen aan. Lees er hier meer over.