Kijk altijd en overal met Ziggo GO

Maak van elk scherm je tv. Waar en wanneer je wilt.

Altijd de baas over je eigen tv

Kom je thuis na een dag hard werken, is je plek op de bank ingenomen. Met de Ziggo GO app is dit verleden tijd. Je maakt namelijk van elk scherm je tv en kijkt overal in de EU. In en om het huis, buiten en onderweg.

Live tv-kijken

Live tv-kijken naar bijna honderd zenders. Begin gemist? Dan start je gewoon opnieuw vanaf het begin.

Meer schermen tegelijk

Samen op de bank, maar toch je eigen programma kijken. Met Ziggo GO kijk je met 3 apparaten tegelijk.

Tot 7 dagen terugkijken

Met Ziggo Replay kijk je programma's die al zijn uitgezonden tot 7 dagen gratis terug. Kijk wanneer je wilt.

Honderden films en series

Kijk honderden video's on demand, inclusief HBO content. En ja, ook te downloaden zodat je offline kijkt.

Programma's opnemen

Niet op tijd thuis voor je film? Met de app plan je op afstand makkelijk een opname in.

Digitale tv-gids

Met de ingebouwde tv-gids weet je altijd wat er op tv is en hoef je niets te missen. Handig en snel.

Wat kun je nog meer met de Ziggo GO app?

Online TV streamen

Streamen naar je tv

Kijk je op tablet of telefoon en wil je graag verder kijken op een groter scherm? Stream dan vanuit de app met Google Chromecast of Apple Airplay rechtstreeks naar je tv. Online TV kijken met Ziggo GO

Met je telefoon bedienen

Heb je een Mediabox XL? Dan gebruik je je tablet of smartphone ook als afstandsbediening. Werk je op zolder, dan regel je via je telefoon dat je beneden een film opneemt.

Wat heb je nodig?

In 3 stappen online tv-kijken

Ziggo account

1. Ziggo account

Heb je internet of tv van Ziggo? Dan kun je een Mijn Ziggo account aanmaken waarmee je inlogt op je Ziggo GO app.

 
 
TV op tablet of smartphone

2. Tablet of smartphone

Om optimaal te genieten van de app, moet je tablet of smartphone minimaal Apple iOS 7.0 of Android 4.0 bevatten.

 
 
Ziggo GO app

3. De Ziggo GO app

Maak van elk scherm je tv, heel makkelijk met de Ziggo Go app. Gratis te downloaden in de app store.

 
 

Onverwachts weg?

Dan kijk je onderweg gewoon verder. Kijk online tv binnen, buiten, onderweg en thuis. Download gratis in de app store. Kijken op je laptop? Ga dan naar ziggo.go.tv.Download Ziggo GO

Veelgestelde vragen

Kan ik ook offline kijken?

Ja, je kunt ook een selectie films en series downloaden om offline te kijken. Je herkent de downloadbare series en films aan een extra downloadicoon. De gedownloade afleveringen of films blijven dertig dagen beschikbaar en worden na twee dagen automatisch verwijderd als je ze bekeken hebt. 

Om de downloadfunctie te gebruiken, moet je eerst een apparaat registreren waarop je films en series offline wilt kijken. Je kunt maximaal twee apparaten registreren.

Hoe gebruik ik de verschillende features op de Ziggo GO app?

Met de Ziggo GO app kijk je live tv op vier verschillende apparaten en kun je makkelijk programma's terugkijken met Ziggo Replay. Je breidt als het ware je tv uit naar je pc, laptop, mobiel of tablet. En kijkt waar je maar wilt. Ben je onderweg en wil je toch wat opnemen? Dat kan gewoon op afstand. Zo gebruik je alle Ziggo GO features.

Kan ik Ziggo GO ook in het buitenland gebruiken?

Met de Ziggo GO app kun je overal in de EU tv-kijken als je verbonden bent met internet (wifi, 3G of 4G). Dit geldt voor live tv-zenders die buitenshuis te kijken zijn, Ziggo Replay en Movies & Series (XL). Buiten de EU werkt dit niet. Dat heeft te maken met de rechten van televisieprogramma's. Het enige dat je hoeft te doen is de laatste versie van de Ziggo GO app downloaden.

Let op: kijken via 3G of 4G kost je veel MB's uit je mobiele databundel. Zet je streamkwaliteit eventueel op laag, of zorg dat je op wifi zit. 

 

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Ziggo GO?

Binnen, buiten, overal in de EU: Ziggo GO is gratis voor alle Ziggo klanten. Als je buitenshuis tv-kijkt via een 3G- of 4G-verbinding, dan verbruik je uiteraard wel data uit je mobiele databundel. Dus probeer zoveel mogelijk te kijken via wifi. En: je kunt ook films en series downloaden voor offline gebruik. Daarmee kijk je dus waar je wilt, zonder gebruik van data. Ideaal toch?

Wie kunnen Ziggo GO gebruiken?

Als klant van Ziggo, heb je toegang tot de Ziggo GO app. Log eenmalig in met je Mijn Ziggo accountgegevens en je kunt de kunnen gebruikmaken van alle features van de app. Je kijkt naar populaire televisiezenders. Welke dit zijn is afhankelijk van je tv-abonnement. 

Heb je (nog) geen Mijn Ziggo account, dan kun je er eenvoudig één aanmaken.

 

Kan ik met de Ziggo GO app ook films en series van Movies & Series kijken?

Ja, als Movies & Series onderdeel is van je abonnement, dan kan dat. Binnen, buiten, overal. En je kunt dus ook een aantal films en series downloaden om offline te kijken. Ideaal toch?

Kan ik ook films, series en programma's via On Demand en TV Gemist kijken?

Films, series en programma’s die je bestelt via On Demand en programma’s via TV Gemist kun je kijken in en om het huis. Heb je een Mediabox XL? Dan kijk je met Replay programma's terug, ook als die al begonnen zijn. Meer over video on demand.

Welke tv-zenders kan ik kijken via de Ziggo GO app?

De zenders die in je abonnement zitten, kijk je ook met Ziggo GO. Uiteraard in de beeldkwaliteit die je van ons gewend bent. HD-tv kijken kan ook via de Ziggo GO app. De HD-zenders uit je abonnement, worden via de app ook in HD-kwaliteit uitgezonden. Binnenshuis (als je kijkt via een Ziggo internetverbinding) kun je meer zenders kijken dan buitenshuis. In het zenderoverzicht zie je welke zenders je kunt kijken met je abonnement. En welke binnenshuis en buitenshuis beschikbaar zijn.

Met hoeveel apparaten kun je Ziggo GO tegelijk gebruiken?

Met je Mijn Ziggo accountgegevens kun je met maximaal 3 apparaten tegelijk Online tv-kijken. Of je nu kijkt op een pc, laptop, mobiel of tablet: dat maakt niet uit. De Ziggo GO app is beschikbaar voor Android, Google en Windows toestellen. Om te kijken op je laptop, ga je naar ziggogo.tv.

 

 691 consumenten beoordelen Ziggo.nl gemiddeld met 4,5 van de 5 sterren.

Heeft deze pagina je geholpen?