Online tv-kijken met Ziggo GO

Maak van elk scherm je tv. Waar en wanneer je wilt.

Download Ziggo GO

Altijd de baas over je eigen tv

Kom je thuis na een dag hard werken, is je plek op de bank ingenomen. Met de Ziggo GO app is dit verleden tijd. Je maakt namelijk van elk scherm je tv en kijkt overal in de EU. In en om het huis, buiten en onderweg.

Live tv kijken

Live tv-kijken

Live tv-kijken naar bijna honderd zenders. Begin gemist? Dan start je gewoon opnieuw vanaf het begin.

TV op laptop, tablet, iPad, mobiel en iPhone

Meerdere schermen tegelijk

Samen op de bank, maar toch je eigen programma kijken. Met Ziggo GO kijk je met 3 apparaten tegelijk.

TV terugkijken

Tot 7 dagen gratis terugkijken

Met Ziggo Replay kijk je programma's die al zijn uitgezonden tot 7 dagen gratis terug. Kijken wanneer het jou uitkomt.

Films en series kijken

Honderden films en series

Met Movies & Series kijk je honderden video's on demand. Ook films en series van HBO.

Programma's opnemen

Programma's opnemen

Niet op tijd thuis voor je film? Met de app plan je op afstand makkelijk een opname in. En kijk je terug wanneer je wilt.

Digitale tv-gids

Digitale tv-gids

Met de ingebouwde tv-gids weet je altijd wat er op tv is en hoef je niets te missen. Handig en snel.

Wat kun je nog meer met de Ziggo GO app?

Online TV streamen

Streamen naar je tv

Kijk je op tablet of telefoon en wil je graag verder kijken op een groter scherm? Stream dan vanuit de app met Google Chromecast of Apple Airplay rechtstreeks naar je tv. Online TV kijken met Ziggo GO

Je toestel als afstandsbediening

Heb je een Mediabox XL? Dan gebruik je je tablet of smartphone ook als afstandsbediening. Ben je op zolder aan het werk, dan regel je via je smartphone dat je beneden een film opneemt.

Wat heb je nodig?

In 3 simpele stappen online tv-kijken

Ziggo account

1. Ziggo account

Heb je internet of televisie van Ziggo? Dan kun je een Mijn Ziggo account aanmaken waarmee je inlogt op je Ziggo GO app.

 
 
TV op tablet of smartphone

2. Tablet of smartphone

Om optimaal te genieten van de app, moet je tablet of smartphone minimaal Apple iOS 7.0 of Android 4.0 bevatten.

 
 
Ziggo GO app

3. De Ziggo GO app

Maak van elk scherm je tv, heel makkelijk met de Ziggo Go app. Gratis te downloaden in de app store.

 
 

Onverwachts weg?

Dan kijk je onderweg gewoon lekker verder. Met de Ziggo GO app maak je van elk scherm je tv. Kijk via internet tv binnen, buiten, onderweg en thuis. Download gratis in de app store. Kijken op je laptop? Ga dan naar ziggogo.tv.Download Ziggo GO

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik de verschillende features op de Ziggo GO app?

Met de Ziggo GO app kijk je live tv op vier verschillende apparaten en kun je makkelijk programma's terugkijken met Ziggo Replay. Je breidt als het ware je tv uit naar je pc, laptop, mobiel of tablet. En kijkt waar je maar wilt. Ben je onderweg en wil je toch wat opnemen? Dat kan gewoon op afstand. Zo gebruik je alle Ziggo GO features.

Kan ik met de Ziggo GO app ook in het buitenland Online tv-kijken?

Met de Ziggo GO app kun je overal in de EU tv-kijken als je verbonden bent met internet (wifi, 3G of 4G). Dit geldt voor live tv-zenders die buitenshuis te kijken zijn, Ziggo Replay en Movies & Series (XL). Buiten de EU werkt dit niet. Dat heeft te maken met de rechten van televisieprogramma's. Het enige dat je hoeft te doen is de laatste versie van de Ziggo GO app downloaden.

Let op: kijken via 3G of 4G kost je veel MB's uit je mobiele databundel. Zet je streamkwaliteit eventueel op laag, of zorg dat je op wifi zit. 

 

Zijn er kosten verbonden aan Online tv-kijken?

Er zijn geen kosten verbonden aan Online tv-kijken. Binnen, buiten, overal in de EU: Online tv-kijken is gratis voor alle Ziggo klanten. Als je buitenshuis tv-kijkt via een 3G- of 4G-verbinding, dan verbruik je uiteraard wel data uit je mobiele databundel. Dus probeer zoveel mogelijk te kijken via wifi.

Wie kunnen er gebruikmaken van Online tv-kijken?

Alle Ziggo klanten kunnen gebruikmaken van Online tv-kijken. Je kijkt naar populaire televisiezenders. Welke dit zijn is afhankelijk van je tv-abonnement. Eenmalig inloggen doe je met je Mijn Ziggo accountgegevens.

Ik heb (nog) geen Mijn Ziggo account. Wat nu?

Voor Online tv-kijken moet je eenmalig inloggen. Daarvoor heb je je Mijn Ziggo gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Heb je (nog) geen Mijn Ziggo account, dan kun je er eenvoudig één aanmaken.

Kan ik met de Ziggo GO app ook films en series van Movies & Series kijken?

Ja, als Movies & Series onderdeel is van je abonnement, dan kan dat. Binnen, buiten, overal.

Kan ik ook films, series en programma's via On Demand en TV Gemist kijken?

Films, series en programma’s die je bestelt via On Demand en programma’s via TV Gemist kun je kijken in en om het huis. Heb je een Mediabox XL? Dan kijk je met Replay programma's terug, ook als die al begonnen zijn. Meer over video on demand.

Welke tv-zenders kan ik kijken via de Ziggo GO app?

Je kijkt naar populaire zenders; welke dit zijn is afhankelijk van je tv-abonnement bij Ziggo. Online tv-kijken gaat uiteraard ook in de beeldkwaliteit die je van ons gewend bent. HD-tv kijken kan ook via de Ziggo GO app. De HD-zenders uit je abonnement, worden via de app ook in HD-kwaliteit uitgezonden. Binnenshuis (als je kijkt via een Ziggo internetverbinding) kun je meer zenders kijken dan buitenshuis. In het zenderoverzicht zie je welke zenders je kunt kijken met je abonnement. En welke binnenshuis en buitenshuis beschikbaar zijn.

Met hoeveel apparaten kan ik tegelijk Online tv-kijken?

Met je Mijn Ziggo accountgegevens kun je met maximaal 3 apparaten tegelijk Online tv-kijken. Of je nu kijkt op een pc, laptop, mobiel of tablet: dat maakt niet uit. De Ziggo GO app is beschikbaar voor Android, Google en Windows toestellen. Om te kijken op je laptop, ga je naar ziggogo.tv.

 

 691 consumenten beoordelen Ziggo.nl gemiddeld met 4,5 van de 5 sterren.

Heeft deze pagina je geholpen?