Kijk op elk scherm

Ziggo GO voelt zich overal thuis. Download de app op je smartphone en tablet of kijk op je laptop via ziggogo.tv.

Kijk live, terug of later

Je kijkt live tv met Ziggo GO in de EU. Of later, via Ziggo Replay. Ook kijk je Movies & Series, direct of gedownload.

Gratis bij elk abonnement

Al onze klanten krijgen Ziggo GO zonder extra kosten. Je hebt alleen een Mijn Ziggo account en een internetverbinding nodig.

 

Maak van elk scherm je TV

Kom je thuis na een dag hard werken, is je plek op de bank ingenomen. Met Ziggo GO is dit verleden tijd. Je maakt namelijk van elk scherm je tv en kijkt overal in de EU. In en om het huis, buiten en onderweg. Ziggo GO is de derde streaming app van Nederland achter Netflix en YouTube.

Tot 7 dagen terugkijken

Met Replay TV kijk je programma's die al zijn uitgezonden tot 7 dagen gratis terug. Kijk wanneer je wilt.

Streamen naar je tv

Stream vanuit de app met Google Chromecast of Apple TV rechtstreeks naar je televisie.

Live tv-kijken

Live tv-kijken naar 80+tv-zenders. Begin gemist? Dan start je gewoon opnieuw vanaf het begin.

On- en offline kijken

Kijk honderden video's on demand, inclusief HBO content. En ja, ook te downloaden zodat je offline kijkt.

Programma's opnemen

Niet op tijd thuis voor je film? Met de app plan je op afstand makkelijk een opname in.

Meer schermen tegelijk

Samen op de bank, maar toch je eigen programma kijken. Met Ziggo GO kijk je met 3 apparaten tegelijk.

 

Hoe neem je je tv lekker mee?

Heb je internet of tv van Ziggo? In 4 simpele stappen kun je overal Ziggo GO gebruiken.

1. Download de Ziggo GO app

Download en installeer de app gratis via de Google Play Store of de App Store. Om de app te gebruiken heb je een Mijn Ziggo account nodig.

2. Zoek je klantnummer

Dit heb je nodig om je account aan te kunnen maken. Je vind dit nummer op je factuur of in emails die je van Ziggo krijgt.

3. Maak een account aan

Hier vul je je klantnummer en overige gegevens in en maak je een account aan inclusief gebruikersnaam en wachtwoord.

4. Log in en begin met kijken

Met je Ziggo gebruikersnaam en wachtwoord kun je nu inloggen in de Ziggo GO app of op ziggogo.tv. Veel plezier met kijken.

Wil je meer weten?

Ben je op zoek naar een uitgebreidere uitleg of ben je benieuwd naar wat je nog meer kunt doen met Ziggo GO?

Nog meer plezier onderweg?

Geniet onderweg nog meer van Ziggo GO met Dubbele data en een gratis Extra TV-pakket naar keuze als je Internet van Ziggo met Vodafone combineert. Nu extra voordelig met een exclusieve Vodafone aanbieding voor Ziggo klanten.

 

Veelgestelde vragen

Kan ik ook offline kijken?

Ja, je kunt ook een selectie films en series downloaden om offline te kijken. Je herkent de downloadbare series en films aan een extra downloadicoon. De gedownloade afleveringen of films blijven dertig dagen beschikbaar en worden na twee dagen automatisch verwijderd als je ze bekeken hebt. 

Om de downloadfunctie te gebruiken, moet je eerst een apparaat registreren waarop je films en series offline wilt kijken. Je kunt maximaal twee apparaten registreren.

Hoe gebruik ik de verschillende features op de Ziggo GO app?

Met de Ziggo GO app kijk je live tv op vier verschillende apparaten en kun je makkelijk programma's terugkijken met Ziggo Replay. Je breidt als het ware je tv uit naar je pc, laptop, mobiel of tablet. En kijkt waar je maar wilt. Ben je onderweg en wil je toch wat opnemen? Dat kan gewoon op afstand. Zo gebruik je alle Ziggo GO features. Wil je bijvoorbeeld niet dat kinderen zomaar de app kunnen gebruiken? Geen probleem. Met ‘Ouderlijk Toezicht’ scherm je de app makkelijk af.

 

Kan ik Ziggo GO ook in het buitenland gebruiken?

Met de Ziggo GO app kun je overal in de EU tv-kijken als je verbonden bent met internet (wifi, 3G of 4G). Dit geldt voor live tv-zenders die buitenshuis te kijken zijn, Replay TV en Movies & Series (XL). Buiten de EU werkt dit niet. Dat heeft te maken met de rechten van televisieprogramma's. Het enige dat je hoeft te doen is de laatste versie van de Ziggo GO app downloaden.

In deze landen kijk je naar hartenlust Ziggo GO:
België, Bulgarije, Cyprus (Griekse deel), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

En ook op deze acht vakantiebestemmingen kijk je Ziggo GO:
Martinique, Mayotte, Guadeloupe, Frans-Guyana en Réunion, Saint-Martin (het Franse deel van Sint-Maarten), Madeira, de Azoren en de Canarische Eilanden.

Let op: Niet alle landen in Europa maken deel uit van de Europese Unie. Denk dan aan bijvoorbeeld Zwitserland en Noorwegen. En ook voor overzeese gebieden gelden afwijkende regels. Check dus voor vertrek in bovenstaand lijstje of je op je bestemming Ziggo GO kunt kijken.

Mobiele data: kijken via 3G of 4G kost je veel MB's uit je mobiele databundel. Zet je streamkwaliteit eventueel op laag, of zorg dat je op wifi zit. Combineer je Ziggo met Vodafone? Dan profiteer je van non-stop gratis extra’s, zoals dubbele data. Zo kijk je ook zorgeloos in de EU live TV. Kijk voor meer informatie op ziggo.nl/nonstop.

 

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Ziggo GO?

Binnen, buiten, overal in de EU: Ziggo GO is gratis voor alle Ziggo klanten. Als je buitenshuis tv-kijkt via een 3G- of 4G-verbinding, dan verbruik je uiteraard wel data uit je mobiele databundel. Dus probeer zoveel mogelijk te kijken via wifi. En: je kunt ook films en series downloaden voor offline gebruik. Daarmee kijk je dus waar je wilt, zonder gebruik van data. Ideaal toch?

Wie kunnen Ziggo GO gebruiken?

Als klant van Ziggo, heb je toegang tot de Ziggo GO app. Log eenmalig in met je Mijn Ziggo accountgegevens en je kunt gebruikmaken van alle features van de app. Je kijkt naar populaire televisiezenders. Welke dit zijn is afhankelijk van je tv-abonnement. 

Heb je (nog) geen Mijn Ziggo account, dan kun je er eenvoudig één aanmaken.

Ziggo GO werkt alleen op iOS en Android.

 

 

Kan ik met de Ziggo GO app ook films en series van Movies & Series kijken?

Ja, als Movies & Series onderdeel is van je abonnement, dan kan dat. Binnen, buiten, overal. En je kunt dus ook een aantal films en series downloaden om offline te kijken. Ideaal toch?

Kan ik ook films, series en programma's via On Demand en TV Gemist kijken?

Films, series en programma’s die je bestelt via On Demand en programma’s via TV Gemist kun je kijken in en om het huis. Heb je een Mediabox XL? Dan kijk je met Replay TV programma's terug, ook als die al begonnen zijn. Meer over video on demand.

Welke tv-zenders kan ik kijken via de Ziggo GO app?

De zenders die in je abonnement zitten, kijk je ook met Ziggo GO. Uiteraard in de beeldkwaliteit die je van ons gewend bent. HD-tv kijken kan ook via de Ziggo GO app. De HD-zenders uit je abonnement, worden via de app ook in HD-kwaliteit uitgezonden. Binnenshuis (als je kijkt via een Ziggo internetverbinding) kun je meer zenders kijken dan buitenshuis. In het zenderoverzicht zie je welke zenders je kunt kijken met je abonnement. En welke binnenshuis en buitenshuis beschikbaar zijn.

Met hoeveel apparaten kun je Ziggo GO tegelijk gebruiken?

Met je Mijn Ziggo accountgegevens kun je met maximaal 3 apparaten tegelijk Online tv-kijken. Of je nu kijkt op een pc, laptop, mobiel of tablet: dat maakt niet uit. De Ziggo GO app is beschikbaar voor iOS, Android, Google en Windows toestellen. Om te kijken op je laptop, ga je naar ziggogo.tv.

 

 691 consumenten beoordelen Ziggo.nl gemiddeld met 4,5 van de 5 sterren.

Heeft deze pagina je geholpen?