Bingewatchend je winter door

Met Ziggo On Demand

 

Movies & Series

Honderden films en series inbegrepen

Met Ziggo Movies & Series krijg je toegang tot honderden films en topseries die je on demand kijkt, dus met een druk op de knop. Waar en wanneer je maar wilt. Van bloedstollende actiefilms, tranentrekkende drama’s, hysterische comedy tot educatieve programma’s voor de kids. Jij kiest. Alleen zelf even de popcorn poffen.

 

Movies & Series L of XL, Home of HBO

Inclusief films en topseries van HBO

Honderden series en films van Movies & Series plus alle HBO-kaskrakers. Denk aan Game of Thrones, Westworld, The Sopranos, Big Little Lies, Girls, Boardwalk Empire en vele andere. Met Movies & Series XL haal je het meest complete tv-pakket in huis. Movies & Series L? Die is speciaal voor klanten van Vodafone én Ziggo.

Tip! Kijk nu de eerste afleveringen van tien HBO-series gratis.

 

 

Movies & Series XL

Meer dan 50 extra tv-zenders

Hoeveel? Meer dan 50. Inderdaad, zoveel extra zenders krijg je met Movies & Series XL. Droom weg bij Travel Channel of ontdek Discovery Science en Nat Geo Wild. En de kids? Die laat je met een gerust hart kijken naar zenders zonder reclame, zoals Nick Jr., Boomerang of Baby TV.

 

Movies & Series, L of XL?

Movies & Series is hét filmpakket bomvol lol. Ook HBO erbij? Combineer dan Ziggo met Vodafone. Of kies voor Movies & Series XL met HBO én 50 extra tv-zenders.

Safe Online

Safe Online L

Safe Online XL

6, 95 p.m.

Non-stop gratis extra

Gratis

  • Honderden films en topseries

  • Exclusieve HBO-films en series

Maak van elk scherm je bios

Met de Ziggo GO app kijk je alle zenders die in je abonnement zitten op tablet, smartphone en laptop. En dus ook Movies & Series. Bij de kerstboom, op zolder of in de trein. Zolang je verbonden bent met wifi.

 
 

On Demand catalogus

In de On Demand catalogus vind je een compleet overzicht van alle films en series die in je abonnement zitten. Laat je inspireren of zoek op titels, acteurs of regisseurs. Huispak aan en bingen maar.

 
 


Veelgestelde vragen

Hoe kijk ik Movies & Series?

Ga naar het On Demand menu op je mediabox en kies voor Movies & Series (XL). Daar zie je welke films en series gratis te zien zijn met je abonnement. Heb je geen interactieve mediabox, of wil je liever op je tablet of smartphone kijken? Gebruik dan de Ziggo GO app, of ziggogo.tv (vanaf je laptop).

Waar vind ik het aanbod van Movies & Series?

Het aanbod van Movies & Series kun je herkennen aan de blauwe ster. Daarnaast kun je in het On Demand menu op je televisie en in de app eenvoudig zoeken in de catalogus. In de On Demand catalogus kun je iedere maand een selectie zien van de nieuwste films en series.

Zijn alle films en series gratis?

Ja, met Movies & Series (XL) kun je honderden films en complete seizoenen van topseries in alle genres on demand, gratis kijken. Zo vaak je maar wilt.

Movies & Series zit standaard inbegrepen bij Alles-in-1 Complete en Max, maar ook als je kiest voor een Startpakket kun je kiezen uit onze videotheek. In dat geval betaal je per film. De kosten variëren tussen de € 3 en € 6 per film en berekenen we bij je maandfactuur. Met een druk op de knop start je de film of serie die je wilt kijken vanaf je mediabox.

Ik krijg de melding dat ik niet over het juiste abonnement beschik. Wat betekent dit?

Het Movies & Series aanbod is voor alle klanten zichtbaar in het On Demand menu. Klanten die Movies & Series inbegrepen hebben in hun abonnement kunnen direct kijken. Heb je niet het juiste abonnement dan krijg je deze melding.

Wil je wel genieten van het aanbod van Movies & Series? Breid dan je abonnement uit met Movies & Series door te kiezen voor een nieuw Alles-in-1 pakket waar het inbegrepen zit. Of kies voor een los abonnement van € 6,95 per maand. Ook HBO-series erbij én 50 extra zenders? Voor € 11,95 per maand heb je het meest uitgebreide tv-pakket te pakken, namelijk Movies & Series XL. Je zet het aan als je wilt en net zo makkelijk - iedere maand - weer uit.

Kan ik Movies & Series ook ontvangen met een CI+ module?

Movies & Series is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Movies & Series genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox, zoals de Mediabox XL. In sommige regio's in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Dat controleer je eenvoudig door je postcode en huisnummer in te vullen. Let op: om televisie te kijken via een CI+ module moet je toestel ook geschikt zijn. 

Ook is Movies & Series altijd beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met de Ziggo GO app. 

 

Welke HBO-series kan ik kijken, en hoe?

In de On Demand catalogus vind je een compleet overzicht van alle HBO-series die onderdeel zijn van Movies & Series XL. De nieuwste afleveringen zijn een dag na uitzending in Amerika beschikbaar!

Om een HBO-serie of film te starten, ga je naar het On Demand menu op je mediabox en kies voor Movies & Series (XL). Kies vervolgens voor ‘Series’ en kies voor de categorie HBO Series (XL).

Hoe kan ik Movies & Series L bestellen als non-stop gratis extra?

Movies & Series L is alleen toegankelijk voor klanten met een Vodafone Scherp, Start, Smart, Red of Black abonnement én Internet & Digitale TV van Ziggo. Je kunt dit tv-pakket dan gratis activeren in Mijn Ziggo.

Heb je al een abonnement waar Movies & Series XL onderdeel van uitmaakt (zoals Alles-in-1 Max), of heb je het ooit als extra zenderpakket besteld? Dan heb je alles al wat Movies & Series te bieden heeft. Ook het Kids pakket maakt dan nal deel uit van je abonnement. In dat geval adviseren we je dus om voor Ziggo Sport totaal te kiezen.

 

 691 consumenten beoordelen Ziggo.nl gemiddeld met 4,5 van de 5 sterren.

Heeft deze pagina je geholpen?