Start ZiggoCart Module

Ziggo Extra Mediabox

Breid je abonnement uit met nog een ontvanger

Met een extra Extra Mediabox bekijk je alle tv-zenders uit je abonnement ook in de slaapkamer of op zolder. Ook je abonnement op een extra zenderpakket is actief op deze extra mediabox (maximaal 4 digitale ontvangers per adres).

Standaard Mediabox

Digitale beeldkwaliteit en interactieve tv

Sluit de kabel aan op de Mediabox en verbind de Mediabox met je televisie. Dit kan met zowel een SCART- als HDMI-aansluiting. Voor de beste beeldkwaliteit kies je het beste voor HDMI.

In slechts een paar stappen ontvang je alle tv-zenders uit je abonnement in perfecte digitale beeldkwaliteit. Je hebt ook meteen de beschikking over de uitgebreide videotheek van Ziggo On Demand, en je kijkt gemiste programma's alsnog met TV Gemist.

TV-kijken in HD-kwaliteit

Met High Definition (HDTV) beleef je Digitale Televisie van Ziggo op de allerbeste manier. Dat is met haarscherp beeld, levendige kleuren en geluid in topkwaliteit. HDTV maakt digitaal tv-kijken tot een echte belevenis.

TV Gids bekijken op tv

Met de Elektronische Programmagids (EPG) zie je in één oogopslag wat nu op televisie te zien is en wat je de komende dagen kunt verwachten. Je leest het tijdstip waarop programma’s worden uitgezonden, en waar de programma’s over gaan.

Gemiste programma's terugkijken

Met TV Gemist kijk je gemakkelijk programma’s tot 7 dagen terug. Voor de meeste programma’s betaal je niets extra. Voor het terugkijken van veel programma’s van RTL betaal je wel extra kosten.

De prijs varieert in dat geval per programma (je kijkt betaalde programma's terug vanaf € 0,45). We tonen de exacte kosten voor een programma voordat je de bestelling afrondt. De programma's die je besteld hebt vermelden we apart op je volgende factuur.

On Demand films en series bestellen

Met On Demand bestel je films en series direct vanuit je bank. Gewoon, met je afstandsbediening. En met een tv-abonnement van Ziggo kijk je zonder extra kosten een vast aantal wisselende films en series via On Demand. Ook de nieuwste films en series zie je zonder reclame On Demand, tegen een vergoeding vanaf € 1,45 voor een serie en € 1,95 voor een film. Zo raak je nooit uitgekeken!

 
 
 

Levering

Als je vandaag bestelt, kun je binnen 10 werkdagen gebruikmaken van onze diensten. Zo snel kunnen we je pakket leveren en activeren. Mocht je je nieuwe diensten op een latere datum willen activeren, geef dit dan gewoon aan ons door. Je mag zelf een leverdatum tot 3 maanden na het moment van je bestelling aangeven.

Betalingswijze en bedenktijd

We schrijven de kosten voor je abonnement maandelijks via automatische incasso van je rekening af. Na ontvangst van de bevestigingsbrief heb je wettelijk 14 kalenderdagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je nog zonder kosten afzien van de overeenkomst.

Specificaties

Specificaties

  • haarscherpe HDTV-weergave
  • inclusief smartcard, SCART- en HDMI-kabel
  • surroundgeluid: Dolby AC-3 (Dolby Digital Plus)
  • uitgebreide EPG (digitale programmagids)
  • films en series On Demand beschikbaar zonder extra kosten
  • kijk eenvoudig gemiste programma's terug met TV Gemist

Voorwaarden

Je kunt alleen een extra CI+ module of extra mediabox van ons in bruikleen krijgen wanneer je al een abonnement met een CI+ module of een mediabox van ons in bruikleen hebt.

Vragen

Wat is de contractduur van Televisie?

Alle producten van Ziggo zijn per maand opzegbaar, behalve als je bent ingegaan op een van de aanbiedingen met een jaarcontract. Je kunt pas als dat jaarcontract is afgelopen het product per maand opzeggen.

Bij maandelijks opzegbare contracten geldt: als je op bijvoorbeeld 13 mei opzegt, is 13 juni de vroegst mogelijke einddatum van het abonnement. Je kunt natuurlijk ook een latere einddatum kiezen.

Lijkt de opzegging niet verwerkt op de factuur? Het kan voorkomen dat je om logistieke redenen toch nog een factuur van ons ontvangt voor de gehele maand. Het teveel betaalde bedrag wordt dan in de daaropvolgende factuur gecorrigeerd. Je ziet dat aan het minteken (-) voor het bedrag op de factuur. Dit is het bedrag dat in mindering wordt gebracht op het totaalbedrag.

Wat is het tarief voor radio en televisie van Ziggo?

We streven ernaar standaardtarieven voor radio en televisie te hanteren. In sommige gemeenten gelden andere tarieven voor TV Standard. Je controleert op de pagina Tarieven welk tarief geldt in je gemeente.

Kan ik mijn televisieabonnement up- of downgraden?

Jazeker. Wil je je pakket omzetten, dus bijvoorbeeld van TV Standard naar Movies & Series XL, of omgekeerd? Dan gaat deze wijziging meteen in. Je geeft de wijziging door via je persoonlijke Mijn Ziggo account.

Wat is het verschil tussen Kabel TV en de andere tv-pakketten?

Met Kabel TV kijk je al vanaf € 18,70 per maand televisie, zonder een ontvanger. Je hebt alleen een kabelaansluiting nodig. Wil je meer uit je tv halen, zoals pauzeren en terugkijken, on demand films of series kijken of extra zenderpakketten zoals HBO of FOX Sports? Kies dan voor een Alles-in-1 pakket. Je huurt dan ook altijd een digitale ontvanger van Ziggo.

Je kijkt tv via de Ziggo GO app als je Kabel TV of een Alles-in-1 pakket hebt. Wil je wel televisie maar geen internet? Kies dan een van de tv-pakketten.

Wat is HDTV?

HDTV, ook wel HD, staat voor High Definition Televisie. HDTV is tot 5 keer scherper dan gewone televisie, scherper dan standaard digitale televisie en bijna 2 keer scherper dan een dvd. Wij leveren televisie in HD-kwaliteit.

 

Dit pakket is inclusief Kabel TV en is maandelijks opzegbaar. Lees de voorwaarden

Hulp bij TV & Radio

Heb je hulp nodig bij de installatie of heb je een vraag over het gebruik van je Ziggo producten en diensten? Ga dan snel naar onze Klantenservice.