Start ZiggoCart Module

Extra CI+ Module

Scherp beeld en tóch geen mediabox

Heb je liever geen mediabox naast de tweede of derde televisie in huis staan? Dan hebben we een charmante oplossing voor je. Met een CI+ Module kijk je namelijk digitaal en in HD-kwaliteit, zónder een losse mediabox naast je tv.

CI+ Module

Televisie in HD-kwaliteit

Met een CI+ Module krijg je dezelfde, hoge kwaliteit én ontvang je eenvoudig digitale zenders, extra zenderpakketten en zenders in HD. Geniet van haarscherpe beelden, levendige kleuren en geluid in topkwaliteit. En het mooie is: met een CI+ module kijk je ook nog eens tv op een charmante manier. Geen losse mediabox naast je tv, maar een digitale ontvanger in de vorm van een kaartje, in je televisie.

Geen mediabox, extra kabels en afstandsbediening nodig

De CI+ Module installeer je heel eenvoudig direct in een daarvoor geschikt televisietoestel. Je steekt de kaart in de module en die steek je eenvoudig in je tv. Met de module en je Ziggo smartcard heb je geen aparte ontvanger meer nodig. Digitaal genieten zonder extra apparatuur, kabels (behalve een coaxkabel) en afstandsbediening. 

Controleer hieronder in de tab 'test je tv' of je televisie geschikt is voor CI+.

TV Gids bekijken op tv

Met de Elektronische Programmagids (EPG) zie je in één oogopslag wat er momenteel op televisie is en wat er de komende dagen wordt uitgezonden. Je ziet het tijdstip waarop programma’s worden uitgezonden en waar de programma’s over gaan.

 
 
 

Pakket

Levering en activatie

Als je vandaag bestelt, regelen we dat je alles binnen drie tot vijf werkdagen kunt gebruiken. In die periode zorgen we voor de levering en activatie. Wil je dat je abonnement later in gaat? dat kan. Je kiest de ingangsdatum tijdens bestellen.

Contractduur

De Extra CI+ Module is maandelijks opzegbaar.

Bedenktijd

Zodra je je bevestiging ontvangt, heb je wettelijk 14 kalenderdagen bedenktijd. In deze periode mag je kosteloos je bestelling afzeggen. Meer informatie vind je op de pagina bedenktijd.

 

Test je tv

Check of je tv geschikt is voor CI+

  • Dit veld is verplicht De postcode is incorrect
  • Dit veld is verplicht Het huisnummer is incorrect
  • Dit veld is verplicht
  •  

We kunnen deze combinatie van postcode en huisnummer niet vinden

Dit is geen adres waar Ziggo diensten levert

Kies een merk

Mooi! Je toestel is geschikt voor Digitale TV van Ziggo

Jammer. Dit toestel is niet geschikt voor Digitale TV van Ziggo

Voorwaarden

Je kunt alleen een extra CI+ module of extra mediabox van ons in bruikleen krijgen als je al een abonnement met een CI+ module of een mediabox van ons als hoofdontvanger hebt. In totaal kun je maximaal 2 extra digitale ontvangers bestellen. Dus: je hoofdontvanger en twee extra ontvangers. De combinatie maakt niet uit: een Mediabox als hoofdaansluiting werkt goed samen met een Extra Mediabox en/of CI+ Module. En uiteraard ook andersom.

Ook bij CI+ heb je voor ontvangst van het televisiesignaal een coaxkabel nodig.

Vragen

Wat is een CI+ Module en hoe werkt het?

De CI+ Module is een kaart die in een CI+ tv kan worden gestoken. Met deze kaart en een smartcard van Ziggo kan je (CI+ geschikte) televisie de digitale televisiesignalen zelf decoderen. Dit maakt een aparte ontvanger overbodig. Dus, geen kastje en draden naast je tv.

Voor de CI+ oplossing heb je een CI+ gecertificeerde televisie en een Digitale CI+ Module nodig. Wanneer je zeker wil zijn dat de televisie en de CI+ technologie goed zijn getest, hou dan onze website in de gaten voor meer informatie over de Ziggo gecertificeerde televisies.

Als je tv-toestel ook Interactieve TV ondersteunt en je Interactieve CI+ Module gebruikt, maak je na aansluiting van je tv op internet eenvoudig gebruik van Interactieve Televisie. Het enige wat je hoeft te doen is de rode knop op je afstandsbediening indrukken.

Ook bij CI+ heb je voor ontvangst van het televisiesignaal een coaxkabel nodig.

Hoe installeer ik de CI+ Module?

Waarom ondersteunt Ziggo geen CI modules?

De oude CI modules werken helaas niet in CI+ televisies. Over het gebruik van de oude CI in een oude CI-televisie kunnen we blijvende werking niet garanderen. We zijn hiervoor namelijk afhankelijk van voorschriften van programmaleveranciers.

Waarom werkt een oude televisie met CI niet met de CI+ Module of vice versa?

De CI+ technologie kan alleen zijn werk doen wanneer zowel de televisie als de module deze technologie ondersteunen.

Om verwarring in de toekomst te voorkomen kunnen de nieuwe CI+ televisies alleen gebruik maken van de CI+ Module. De CI+ televisies werken naast de CI+ Module natuurlijk ook gewoon met de digitale ontvangers die wij gecertificeerd hebben.

Mijn tv gebruikt Alphacrypt of Mascom CAM. Waar moet ik op letten?

De CI+ oplossing werkt alleen als zowel de tv als de module CI+ ondersteunen. Sinds 2010 kunnen CI+ televisies die een oude Alphacrypt, danwel Mascom CAM, gebruiken geen signaal meer ontvangen.

Hoe kan ik (nog) een extra ontvanger huren, vervangen of opzeggen?

Per aansluiting kun je maximaal 2 digitale ontvangers activeren (extra mediabox of extra CI+ module). Je bestelt ze makkelijk online.

Wil je je hoofdontvanger wijzigen? Dat kun je zelf regelen in Mijn Ziggo, onder 'Mijn Producten'.

Kan ik ook Interactieve TV kijken met een CI+ module?

Om ook gebruik te maken van onze interactieve diensten (opnemen, terugkijken en pauzeren) heb je een interactieve HD ontvanger of recorder nodig. Of je een interactieve CI+ module kunt gebruiken, hangt af van het gebied waar je woont en of je televisie geschikt is. Je checkt het in de tab 'test je tv'.

Is je tv geschikt voor interactieve tv? Dan heb je een 1.3 interactieve CI+ Module nodig. Dit staat altijd op de module. Een 1.3 interactieve CI+ Module geschikt voor Ziggo is van het merk Quantis of @Smit.

 

Hulp bij TV & Radio

Heb je hulp nodig bij de installatie of heb je een vraag over het gebruik van je Ziggo producten en diensten? Ga dan snel naar onze Klantenservice.

Liever iemand spreken?

Hulp nodig of wil je meer weten over onze producten? We staan voor je klaar.

Bel ons

(normaal tarief)

Maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 - 20.00, zaterdag en zondag van 09.00 - 18.00.

 
 

Chat met ons

Maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 - 22.00, zaterdag 09.00 - 20.00 en zondag 09.00 - 18.00.