Start ZiggoCart Module

Ziggo Movies & Series

Eindeloos kijken naar populaire films en series

Vele films en complete seizoenen van topseries in alle genres kijk je met Movies & Series, ons film- en seriepakket. Je kunt niet alleen genieten op je tv, maar ook op je tablet en smartphone. Eindeloos kijkplezier en iedere maand weer veel nieuw aanbod. Je kijkt wat je wilt, wanneer je maar wilt. Onbeperkt.

Movies & Series is standaard inbegrepen bij de tv-abonnementen Complete en Max

Overal en altijd genieten

Eindeloos kijkplezier met honderden films en series. En iedere maand weer vers aanbod. Movies & Series kijk je op de tv, maar ook thuis en onderweg op je smartphone, tablet en laptop. 

Gemakkelijk voor de kids

Movies & Series bevat een groot aanbod van de leukste films en series voor de kids. Je houdt ze uren zoet met sprookjes van de Efteling, vele series van Studio 100 en films en series van eigen bodem.

Geen extra kosten

Je kijkt het volledige aanbod van films en series zonder extra kosten. Je favoriete film drie keer per week kijken? Leef je uit, met Movies & Series hoef jij je nooit meer te vervelen. 

Series van ABC Studios

ABC Studios maakt al 50 jaar awardwinnende series. Met Movies & Series kijk je naar topseries van ABC Studios, zoals Criminal Minds, Scandal, American Crime en nog veel meer. 

 
 
 

3 Movies & Series pakketten: wat is het verschil?

Movies & Series

  • Honderden films en complete seizoenen van topseries
  • Standaard inbegrepen bij Complete-pakketten
 
 

Movies & Series L

  • Honderden films en complete seizoenen van topseries
  • Exclusieve HBO-films en series
  • Speciaal voor klanten van Vodafone & Ziggo
 
 

Movies & Series XL

  • Honderden films en complete seizoenen van topseries
  • Exclusieve HBO-films en series
  • Meer dan 50 extra zenders
  • Standaard inbegrepen bij Max-pakketten
 
 

Kijktips

Top 5 kijktips:

Frozen

Prinses Elsa bezit magische krachten waarmee ze sneeuw kan maken. Als ze ruzie krijgt met haar zusje Anna, vlucht ze de bergen in en bevriest daarbij het hele koninkrijk. Anna gaat achter Elsa aan om de betovering te verbreken. Ze krijgt hulp van bergbewoner Kristoff, zijn rendier Sven en de grappige sneeuwpop Olaf.

Billions seizoen 1-2

Chuck Rhoades is openbaar aanklager in New York. Hij is meedogenloos en heeft een speciale afkeer van rijke criminelen die denken dat ze zich vrij kunnen kopen van vervolging. Hij stort zich vol overgave op een zaak tegen de louche risicobelegger Bobby Axelrod (Damian Lewis, Brody uit Homeland). Slaagt hij in zijn strijd, of gaat hij erin ten onder?

The Wolf of Wall Street

De film vertelt het leven van effectenmakelaar Belfort (Leonardo DiCaprio). Hij verdient een miljoen dollar per week en is verslaafd aan drank, drugs en seks. Samen met zijn frauduleuze partner Donni Azoff geeft hij enorme bedragen uit om dit leventje te kunnen bekostigen. Met hun buitensporige levensstijl trekken ze al snel de aandacht van FBI-agent Patrick Denham.

Intouchables

De Senegalese Driss woont in een van de grimmige voorsteden van Parijs. Om in aanmerking te blijven komen voor bijstand moet hij solliciteren. Negen van de tien keer verloopt zo’n sollicitatie precies zoals hij wil en krijgt hij de baan niet. Totdat de verlamde Philippe hem een kans wil geven als persoonlijke verzorger.

Black Sails seizoen 1-4

De gevreesde piratenkapitein Flint is op zoek naar een schip met een zeer waardevolle lading. Om daarin te slagen raken hij en zijn bemanning regelmatig in de meest spectaculaire zeeslagen verzeild. Een strijd vol kanonskogels, bloedvergieten en politieke spelletjes: wie krijgt de macht over pirateneiland New Providence?

Vragen

Hoe werkt Movies & Series?

Movies & Series vind je in het On Demand menu op je televisie. Ook op je laptop, tablet en smartphone kun je eenvoudig het hele aanbod bekijken via de Ziggo GO app.

Hoe kan ik zien wat het aanbod is van Movies & Series?

Het aanbod van Movies & Series kun je herkennen aan de blauwe ster. Daarnaast kun je in het On Demand menu op je televisie en in de app eenvoudig zoeken in de catalogus. Op deze pagina kun je iedere maand een selectie zien van de nieuwste films en series.

Zijn er echt geen extra kosten voor het kijken van films en series?

Nee, met Movies & Series kun je iedere film en serie uit het pakket bekijken zonder extra kosten. Zo vaak je maar wilt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een hoge rekening. Movies & Series is daarnaast standaard inbegrepen bij onze Complete en Max pakketten.

Ik krijg de melding dat ik niet over het juiste abonnement beschik. Wat betekent dit?

Het Movies & Series aanbod is voor alle klanten zichtbaar in het On Demand menu. Klanten die Movies & Series inbegrepen hebben in hun abonnement kunnen direct kijken. Heb je niet het juiste abonnement dan krijg je deze melding.

Wil je wel genieten van het aanbod van Movies & Series? Breid dan je abonnement uit met Movies & Series door te kiezen voor een nieuw Alles-in-1 pakket waar het inbegrepen zit. Of kies voor een los abonnement van 6,95 per maand. 

Kan ik Movies & Series ook ontvangen met een CI+ module?

Movies & Series is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Movies & Series genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox, zoals de Mediabox XL. In sommige regio's in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Dat controleer je eenvoudig door je postcode en huisnummer in te vullen. Let op: om televisie te kijken via een CI+ module moet je toestel ook geschikt zijn. 

Ook is Movies & Series altijd beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met de Ziggo GO app. 

 

 

Ziggo Movies & Series XL

Ook genieten van exclusieve HBO-series en extra tv-zenders? Kies dan voor Movies & Series XL. Dan geniet je ook nog eens van topseries zoals Game of Thrones, Westworld en vele andere.

 

Naast de exclusieve series van HBO krijg je ook nog eens toegang tot meer dan 50 extra zenders zoals E! Entertainment en Discovery World.