Film1

9,95 per maand

 •  Kijk binnen een uur
 •  Maandelijks opzegbaar

De beste en nieuwste films

Voor de beste en nieuwste films heb je maar één keuze: Film1. Want met Film1 kijk je onbeperkt en reclamevrij de nieuwste titels en de grootste Nederlandse films. Op vier kanalen of on demand op je tv, tablet of smartphone. Je kijkt Film1 zowel in Nederland, als in de EU.

Let op: om Film1 te bestellen heb je digitale tv van Ziggo nodig. Weet je niet zeker of je dat hebt, ga dan naar kanaal 22 op je tv. Zie je BBC First, dan zit je goed. Nog geen Ziggo klant of digitale tv? Check ons aanbod.

Nieuwste films én klassiekers

Je hebt de keuze uit een groot aanbod van films. Je kijkt onbeperkt de beste premières, de grootste films én klassiekers in alle genres. Je ziet op je eigen tv het mooiste van Hollywood of juist die ene arthousefilm waar iedereen het over heeft. Allemaal in een geweldige beeld- en geluidskwaliteit én uiteraard zonder reclame. Met het ruime aanbod van Film1 wordt onbeperkt kijken je nieuwe hobby.

Je vindt het allemaal op één van de themakanalen van Film1.

Onbeperkt én reclamevrij genieten van de beste films

Hou je van stevige actiefilms? Of lig je liever dubbel van het lachen? Film1 heeft 4 themazenders, zodat je gemakkelijk een film of serie kiest van je favoriete genre. 24 uur per dag. Of je nou gezellig thuis met het hele gezin wilt relaxen, wilt genieten van een mooie arthouse film of helemaal wilt opgaan in een meeslepend drama. Kies uit het ruime aanbod van de beste en nieuwe films en series. 

Bekijk het filmaanbod van deze maand

On demand films kijken, waar en wanneer je wilt

Heb je geen zin om te wachten tot dat je favoriete film begint? Maak dan gebruik van Film1 on demand en kijk wanneer het je uitkomt. Het enige wat je nodig hebt, is een interactieve ontvanger. Film1 on demand is gratis inbegrepen bij je abonnement en maakt onbeperkt films kijken mogelijk. En heb je een mediabox van Ziggo? Dan wordt on demand kijken nóg makkelijker. Je start de leukste films en series door te zappen naar kanaal 105. 

Met de Film1-app heb je altijd en overal toegang tot Film1. Bekijk de mooiste films en series uit alle genres op je computer, laptop, tablet of smartphone. De Film1-app is ook via de Chromecast te gebruiken.

De online tv-gids van Film1

Met de online tv-gids van Film1 zie je direct welke films, hoe laat en op welke zenders te zien zijn. Bovendien zie je welke films binnenkort in première gaan bij Film1. Met de tv-gids van Film1 is er altijd een film om naar uit te kijken. 

Nu en straks op Film1

Kijk overal in de EU

Binnen de EU stream je het aanbod van Film1, via de Film1-app of de Film1-website. De beeldkwaliteit over de grens hangt wel af van de (lokale) internetverbinding. Tip: stream via wifi om je dataverbruik te beperken.

 

Hoe werkt het?

In 3 simpele stappen

svg.support.message

1. Bestel eenvoudig

Vul je gegevens in of log in met je Mijn Ziggo account.

svg.support.message

2. Ontvang je bevestiging

Na je bestelling ontvang je de bevestiging per e-mail.

svg.support.message

3. Kijk binnen een uur

Op je tv of binnen 24 uur op je laptop, tablet of smartphone.

Film1 kanalen

 
 

Altijd en overal

Overal en altijd onbeperkt toegang tot Film1

Met Film1 kijk je niet alleen naar de vaste programmering van de verschillende televisiekanalen. Je bepaalt zelf waar en wanneer je wilt kijken op je tv, pc, laptop, tablet of smartphone. En heel eenvoudig: je kijkt on demand via kanaal 105 vanaf je tv (als je een Mediabox (XL)/Mediabox Next hebt).

Om Film1 te kijken heb je een geschikte HD-ontvanger nodig. Wil je weten of je Ziggo Mediabox/Mediabox XL/Mediabox Next of Ziggo CI+ Module geschikt is voor HD? Deze specificaties helpen op weg. Als je een mediabox of CI+ Module van Ziggo huurt, dan is deze sowieso geschikt.

On Demand kijken op je tv

Met Film1 start je een film op je televisie wanneer het je uitkomt. Je kiest uit maar liefst meer dan 500 films en series. Lukt het niet om de film af te kijken? Dan stop je en kijk je op een later tijdstip gewoon verder waar je gebleven was. Ziggo On Demand kijken is gratis voor Film1 abonnees met een interactieve ontvanger.

Altijd en overal kijken op je pc, laptop, tablet of smartphone

Met een Film1 abonnement heb je altijd en overal in Nederland onbeperkt toegang tot Film1. Kijk op je pc, laptop, tablet of smartphone en geniet van het ruime film- en serieaanbod van Film1. Om te kijken op je pc of laptop ga je naar Film1.nl en log je in. Wil je op je tablet of smartphone kijken, download dan de Film1-app. Deze app is gratis en je vindt hem in de Apple Store en Google Play Store. Je kunt maar liefst vier apparaten kiezen, of dit nou een pc, laptop, tablet, smartphone of een combinatie hiervan is. Je kunt films stoppen en pauzeren en zelfs op een ander apparaat verder kijken. De Film1-app is gratis en exclusief voor Film1 abonnees.

Download de gratis Film1-app meteen. De Film1-app is beschikbaar voor:

Android
Apple IOS

Hoe gebruik ik de Film1- app?

 • Film1 Family
 • Film1 Action
 • Film1 Premiere
 • Film1 Drama
 • Liever iemand spreken?

  Hulp nodig of wil je meer weten over onze producten? We staan voor je klaar.

  Bel ons

  (normaal tarief)

  Maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 - 20.00, zaterdag en zondag van 09.00 - 18.00.

   
   

  Chat met ons

  Maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 - 22.00, zaterdag 09.00 - 20.00 en zondag 09.00 - 18.00.

   
   
   
   
   

  691 consumenten beoordelen Ziggo.nl gemiddeld met 4,5 van de 5 sterren.