FOX Sports dagpas bestellen

Heb je geen abonnement op FOX Sports, maar wil je wel af en toe een wedstrijd kijken? Bijvoorbeeld uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Bundesliga of de FA Cup. Dat kan! Met een dagpas kijk je een dag lang topwedstrijden uit binnen- en buitenland, zonder een abonnement af te sluiten. 

De FOX Sports dagpas kost €7,95. Een dagpas start om 8.00 uur ’s ochtends en eindigt om 8.00 uur de volgende dag. Je kan je dagpas al 6 dagen van te voren kopen. Op de kijkdag zelf kan je de pas tot 6 uur voor het einde van de dag bestellen (dus 02.00 uur ’s nachts). Het annuleren van een dagpas is helaas niet mogelijk.
 

Hoe bestel je een dagpas?

Bestellen is eenvoudig maar werkt op iedere ontvanger net iets anders. Doorloop daarom eerst het stappenplan hieronder.

 Een dagpas bestellen duurt ongeveer 5 minuten. Je kunt daarna binnen 15 minuten Fox Sports kijken.

 
 

Waarmee ga je de wedstrijd kijken?

Met een mediabox

Met een CI+ module

Met een laptop, pc, smartphone of tablet

Veelgestelde vragen

Ik heb op mijn Mediabox XL een dagpas besteld maar ik heb nog geen beeld. Wat kan ik doen?

Het kan soms een kwartiertje duren voordat je bestelling doorkomt op je mediabox. Heb je daarna nog geen beeld op FOX Sports? Doorloop dan de volgende stappen:

Ga naar Mijn Ziggo en login met je Mijn Ziggo-account.
Ga naar producten.
Ga naar Zenders en pincode herstellen.
Ga naar Zenderaanbod ophalen.
Klik op de knop ‘Opnieuw ophalen’.
Het zenderpakket wordt opnieuw opgehaald. Dit duurt ongeveer 15 minuten.

Ik heb online een dagpas besteld maar ik heb nog geen beeld. Wat kan ik doen?

Juiste smartcard
Heb je misschien nog een andere smartcard die geactiveerd is op je account? Dan kan het zijn dat de dagpas actief is op het apparaat dat bij die smartcard hoort. Die kun je tot een uur vóór de start van de dagpas annuleren via Mijn Ziggo. Je vindt de bestelde dagpas onder de optie Verbruik. Klik vervolgens op het tabblad Televisie. Scroll naar beneden tot je de dagpas ziet en druk op Annuleer.

Is de dagpas al van start gegaan, of heb je de dagpas direct op de mediabox besteld? Neem dan even contact met ons op.

Check het kanaal
Op een Mediabox XL (vroeger Horizon) kun je een dagpas bestellen op kanaal 452 (FOX Sports Eredivisie) of 453 (FOX Sports International) Open het MENU, selecteer TV GIDS, ENKELE ZENDER en kies de gewenste dagpas. Je kijkt naar de uitzending van de dagpas op de kanalen 461 tot en met 466.

Ik heb in Mijn Ziggo een dagpas besteld maar ik heb nog geen beeld. Wat kan ik doen?

Check of een van de volgende situaties van toepassing is op je situatie:

a. Is je mediabox geschikt voor een dagpas?
Als het goed is heb je tijdens het bestellen op deze pagina je eigen mediabox gekozen. Misschien heb je je in het type vergist. Is je mediabox niet geschikt en heb je online besteld? Annuleer de dagpas dan uiterlijk één uur voor deze begint. Dat doe je in Mijn Ziggo

Scroll naar beneden tot je de dagpas ziet en druk op Annuleer. Is de dagpas al van start gegaan, of heb je de dagpas direct op de mediabox besteld? Neem dan even contact met ons op.

b. Heb je een dagpas voor vandaag besteld na 8.00 uur ’s ochtends?
We activeren je dagpas meestal binnen een paar minuten. Bij grote drukte kan het 15 minuten duren. Houd je televisie en/of mediabox aan, met de smartcard of CI+ module erin. Als het druk is, duurt het soms een paar minuten voor je beeld ziet. Check dan of je op kanaal 8 Veronica of Disney HD ziet. Zie je geen beeld? Controleer dan of je smartcard wel goed in de mediabox zit.

c. Heb je een dagpas voor een andere dag besteld?
Laat de televisie en/of mediabox dan nog een half uur na de bestelling aan staan. Dan weet je zeker dat de dagpas is geactiveerd op de dag dat je wilt kijken. Als het druk is, duurt het soms een paar minuten voor je beeld ziet. Check dan of je op kanaal 8 Veronica of Disney HD ziet. Zie je geen beeld? Controleer dan of je smartcard wel goed in de mediabox zit.

Er blijft tekst in beeld staan. Wat kan ik doen?

Misschien kijk je op het verkeerde kanaalnummer. Op de kanalen 421 tot en met 426 kijk je als abonnementhouder van FOX Sports of als je online een dagpas hebt besteld. Als je de dagpas rechtstreeks hebt besteld op je mediabox, dan zap je naar de kanalen 461 tot en met 466. 

Welke dagpas moet ik bestellen voor welk event?

Je kunt kiezen uit twee dagpassen: FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International. Bekijk welke live events er in de dagpas zitten.

Voor welke kanalen kan ik een FOX Sports dagpas bestellen?

Je hebt keuze uit twee dagpassen: FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International. De nummers van de kanalen zijn afhankelijk van de mediabox die je hebt. In het stappenplan op deze pagina zie je waar je ze vindt.

Ik weet niet welke mediabox ik heb. Kan ik een dagpas bestellen?

Met sommige mediaboxen of CI+ modules kun je geen dagpas bestellen. In het stappenplan op deze pagina controleer je dat.

Ik heb een dagpas besteld en zie nu blokken of strepen. Wat kan ik doen?

Zie je blokken of strepen in beeld op het kanaal waarop je de uitzending wilt kijken? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. In ons stappenplan helpen we je bij het verbeteren van je beeld.

Verbeter je beeld

 

Ik zie een foutcode in beeld. Wat nu?

Zie je een foutcode in beeld op het kanaal waarop je de uitzending wilt kijken? Controleer je code dan en we leggen je uit hoe je het oplost.

Check een foutcode

 
 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo