Internet van Ziggo

Standaard bij Internet van Ziggo: overal in huis perfecte wifi. Gegarandeerd. Dat is de Ziggo Power Promise. En die krijg je als je nu kiest voor Ziggo.

Overal in huis internet is de gewoonste zaak van de wereld. Of je nu online een recept zoekt in de keuken of je mail checkt in de woonkamer, houdt van films downloaden of gamen: die verbinding moet ijzersterk zijn. En dat is ‘ie. Echt lekker snel en stabiel.

Snelheid

Met onze hoge internetsnelheden tot 400 Mbit/s heb je altijd meer dan voldoende snelheid. Liever minder snel? Dan ga je gewoon voor 40 Mbit/s of 200 Mbit/s. Gebruik bovendien Ziggo Wifispots, onze internetbeveiliging en een wifi-modem, de Ziggo Connectbox in bruikleen – allemaal gratis. En toegankelijk bij elk internet abonnement

Pakketten met internet

Vergelijk en kies je abonnement

Alles-in-1

  • Razendsnel internet tot 400 Mbit/s
  • Tot 129+ zenders waarvan 54 in HD
  • Online tv-kijken met Ziggo GO
  • Voordelig bellen naar vast en mobiel
 
 
 

Internet & TV

  • Razendsnel internet tot 400 Mbit/s
  • Tot 129+ zenders waarvan 54 in HD
  • Online tv-kijken met Ziggo GO
 
 
 

Internet & Online TV

  • Razendsnel internet tot 400 Mbit/s
  • Online tv-kijken met Ziggo GO
 
 
 

Internet vergelijken

We verwachten goed internet thuis én onderweg. Om hier de beste in te blijven, verbeteren we continu onze prestaties. We werken dag in dag uit aan ons netwerk en verhogen dan ook regelmatig de snelheden van je internet. Zodat jij altijd van snel internet geniet. Benieuwd naar je huidige internetsnelheid?

Prijzen pakken

Beste internet provider

Betrouwbaarheid is de basis voor ons internet. En die wordt herkend en gewaardeerd. Bijvoorbeeld door prijzen die gebruikers en experts ons geven. Zo zijn we voor de achtste keer op rij door de bezoekers van Tweakers.net gekozen tot Beste Internetprovider. En waren we winnaar van de WUA! Beste Webperformance Telecompakket in 2017.

Veilig online op elk apparaat

We zijn tegenwoordig altijd verbonden met internet. We mailen, YouTuben en chatten erop los. En regelen online zaken steeds vaker onderweg. Een goede beveiliging tegen virussen en spyware is dus geen overbodige luxe. Daarom krijg je bij Ziggo Internet gratis Safe Online voor 1 apparaat. Meerdere apparaten beschermen? Met Safe Online L of XL bescherm je tot 5 of 20 apparaten zoals laptops, tablets en smartphones.

Nog meer redenen om voor Ziggo te kiezen

Internet thuis

Power Promise

Kies je voor Ziggo, dan werkt je wifi gegarandeerd op volle kracht. In elk hoekje van je huis. Om dit voor elkaar te krijgen, kun je onze wifi scan, een modempakket op maat en onze monteur inschakelen. Dat is de Ziggo Power Promise.

Pakketten vergelijken

Internetaansluiting

Gratis wifi-modem

Je krijgt van ons een gratis wifi-modem, de Ziggo Connectbox in bruikleen. Dat is een router en een modem in één. Hiermee kun je met een internetkabel of met wifi internetten. Op je smartphone, tablet, pc of laptop.

Snel internet

Wifispots: buitenshuis internetten

Het liefst ben je geen moment offline. Thuis en buiten. Daarom bieden we Ziggo Wifispots: automatisch online in twee miljoen huizen, cafés, restaurants en andere gebouwen in Nederland. Zodat je net zo kunt internetten als thuis.

Meer over Wifispots

Tips, aanbiedingen en updates in je box?

Nog geen Ziggo klant en wil je meer over ons weten? Meld je dan aan voor de Ziggo Short Updates. En ontdek wat we je naast snel internet nog meer te bieden hebben.

 
 

Liever iemand spreken?

Laat je nummer achter

Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.

Bel me nu

Iedere dag geopend van 08.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend.

 
 

Chat met ons

Wil je hulp bij bestellen of heb je een andere vraag?

 
 
 
 

Iedere dag geopend van 08.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend.

 
 
 
 
 

691 consumenten beoordelen Ziggo.nl gemiddeld met 4,5 van de 5 sterren.

Per 1 juli 2018 passen we onze prijzen aan en verhelderen we de algemene voorwaarden. Meer informatie.